Cum poti amenaja un apartament mic

Azi nu vin cu idei generale culese din diverse locuri despre modalitati in care putem amenaja spatiile mici, desi poate ca ar fi nevoie si de asa ceva. In acest articol voi lasa proprietarul unui apartament foarte mic sa vorbeasca singur si sa te convinga de ceea ce poate face imaginatia si, poate, nevoia.

Apartamentul lego, asa cum ii spune artizanul lui, este o locuinta foarte mica, de doar 24 de metri patrati. Insa este extrem de versatil si de bine conceput. Daca iti vine sa crezi, are in el tot ce ii trebuie unei locuinte. Pe mine m-a cucerit total. Acest tanar ingenios a transformat un spatiu care pe multi i-ar speria intr-un apartament simplu, practic, dotat cu toate utilitatile si mai ales confortabil.

Aceasta locuinta pare ca ar avea o suta de fete diferite. Timp de zece minute tanarul desface mobilier si ”amenajeaza” micul apartament in foarte multe variante pentru diferite utilizari si momente ale zilei. Sau asa cum spune prietenul lui, construieste fiecare piesa de mobilier si fiecare ipostaza a locuintei. In plus face si suficienta miscare desfacand si impachetand la loc mobilierul ascuns si rabatabil de mai multe ori pe zi.

Seamana cu apartamentul acela mic de pe site-ul Life Edited despre care vorbeam in articolul referitor la amenajarea locuintei. Este la fel de bine gandit si are cel putin la fel de multe modalitati in care poate fi folosit. Cu asa un apartament nu mai ai nevoie de o casa foarte mica, decat daca e mobila.

Apartamentul lego este o locuinta fantastica! E potrivita pentru un tanar sau pentru o persoana singura, dar nu numai. Si este dovada ca poti amenaja oricand un apartament foarte mic. Ti-ar placea unul la fel?

CITESTE SI:

15 idei de case modulare foarte mici

Cele mai frumoase 25 de case modulare mici

Cele mai spectaculoase casute in copac

Capsula eco in care poti trai oriunde in lume

Casa independenta energetic

Simplificare: amenajarea si decorarea locuintei

2 thoughts on “Cum poti amenaja un apartament mic

Lasa un comentariu cu parerea ta