Romani inventivi

life edited apartment2

In articolul Simplificare: amenajarea si decorarea locuintei dadeam ca exemplu micul apartament din New York care se transforma in multiple feluri si este multifunctional. Pe atunci insa, nu stiam ca el a fost conceput de doi tineri arhitecti romani – Adrian Iancu si Catalin Sandu. Recent am aflat acest lucru si asta ma face mandra ca ai nostri au preocupari de acest fel. Sunt mandra de ei, la fel cum sunt si de casele ecologice Soleta si Prispa, sau de casa Inoveco – prima casa total independenta energetic din Romania.

Proiectul arhitectilor romani a fost premiat in 2011 la concursul Life Edited, iar apoi a fost pus in practica in apartamentul detinut de antreprenorul Graham Hill in New York.

Alte detalii despre apartamentul multifunctional creat de cei doi arhitecti romani poti afla de pe site-ul Life Edited si din acest video.

Cei doi tineri absolventi isi croiesc singuri drumul in domeniul lor de activitate si sunt exemple perfecte de initiativa pentru toti tinerii romani. Ei lucreaza din tara si sunt deja implicati in alte proiecte in America. Deschiderea pe care ne-o ofera internetul ne da posibilitatea de a avea colaborari oriunde in lume si sper ca exemplul celor doi tineri sa fie urmat si de alti romani.

Vreau ca acest articol sa fie o incurajare pentru toti oamenii de orice varsta care au idei si sunt creativi. Te rog, nu-ti irosi energia creatoare, pune-o la treaba. Elaboreaza un plan sau un proiect si fa-l public cu ajutorul internetului. Nu se stie niciodata cine va crede in ideea ta si o va cumpara.

Sursa: www.wall-street.ro

Sursa foto

Lasa un comentariu cu parerea ta