15 afirmatii care te ajuta sa-ti schimbi viata

afirmatii

Exista argumente care dovedesc faptul ca afirmatiile au efecte benefice asupra psihicului nostru si a laturii emotionale. Dar dincolo de argumente, cei care folosesc in mod corect afirmatiile pot confirma ca ele functioneaza. Afirmatiile pozitive ne schimba constiinta, o remodeleaza, iar constiinta este sursa cea mai profunda a cunoasterii. Folosind afirmatiile, actionam la cel mai profund nivel, capabil sa ne transforme viata chiar fara sa ne dam seama. Apeleaza la afirmatii ori de cate ori vrei sa-ti schimbi viata.

A folosi in mod corect o afirmatie inseamna ca inainte de a o citi, sa respiram profund de cateva ori, sa ne linistim, sau sa meditam cateva minute pentru a ne calma mintea si a ne relaxa. Cu cat mai mult ne golim mintea de ganduri, mai ales de cele nocive, cu atat mai puternic va fi efectul afirmatiei. Linistiti fiind, putem sa ne concentram la semnificatia cuvintelor, sa le primim in suflet, sa le atasam o emotie. Emotia este cea care are puterea de a influenta creierul sa ne duca la ceea ce ne dorim.

Afirmatiile de mai jos sunt scrise de Louise Hay in cartea „Poti sa-ti vindeci viata”, pe care v-o recomand din tot sufletul. Este una dintre cartile care ar trebui sa existe in fiecare casa si care mie mi-a transformat viata, modul de a gandi, de a ma raporta la lume, la mine, la divinul din mine si m-a facut sa inteleg importanta iubirii de sine. Louise Hay ne recomanda sa ne oprim 2-3 zile asupra fiecarui aspect din cele de mai jos si sa repetam de mai multe ori pe zi atat afirmatia de inceput, cat si succesiunea de afirmatii ce o urmeaza. Ca sa obtii rezultate maxime, citeste intreaga carte.

Imbratisez schimbarea.

In infinitatea vietii unde sunt eu, totul este perfect, intreg si complet si totusi viata este in continua schimbare.

Nu exista inceput si sfarsit, numai un ciclu constant si o reciclare a materiei si experientelor. Viata nu este niciodata blocata sau statica sau tintuita, pentru ca fiecare moment este vesnic nou si proaspat.

Sunt una cu insasi Puterea care m-a creat si aceasta putere mi-a dat si mie puterea de a-mi crea propriile circumstante. Ma bucur la gandul ca pot folosi puterea mintii mele in orice mod doresc. Fiecare moment al vietii este un nou punct de inceput care ne indeparteaza de ceea ce este vechi.

Momentul acesta este un nou punct de inceput pentru mine, chiar aici si chiar acum.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA!

 

Portile catre intelepciune si cunoastere sunt intotdeauna deschise.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Cred intr-o putere mai mare decat mine, care trece prin mine in fiecare moment al fiecarei zile. Ma deschid catre intelepciunea interioara, stiind ca exista o singura Inteligenta in acest univers. De la aceasta Inteligenta vin toate raspunsurile, toate solutiile, toate vindecarile, toate creatiile. Am incredere in aceasta putere si Inteligenta, stiind ca tot ceea ce am nevoie sa stiu imi este dezvaluit si tot ceea ce am nevoie sa am vine la mine acolo unde trebuie, in ordinea in care trebuie, la momentul potrivit.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Nu este nici un risc sa privim inauntrul nostru.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Sunt intotdeauna protejat si indrumat in mod divin. Pot sa ma uit in interiorul meu fara sa risc nimic. Pot sa ma uit in trecutul meu fara sa risc nimic. Pot sa-mi largesc punctul de vedere despre viata, fara sa risc nimic. Sunt mult mai mult decat personalitatea mea – trecut, prezent sau viitor. Aleg acum sa ma ridic deasupra problemelor mele de personalitate, ca sa recunosc maretia fiintei mele.

Doresc din tot sufletul sa invat sa ma iubesc.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Trecutul nu are nici o putere asupra mea.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Trecutul nu are putere asupra mea pentru ca vreau sa invat sa ma schimb. Vad necesitatea trecutului ca sa ma aduca unde sunt astazi.

Doresc sa incep in acest moment sa curat incaperile din casa mintii mele. Stiu ca nu conteaza de unde incep, asa ca am sa incep cu cele mai mici lucruri si mai usoare incaperi si in felul acesta am sa vad rezultatele repede. Sunt fericit sa fiu in mijlocul acestei aventuri, pentru ca stiu ca nu am sa mai trec niciodata prin exact aceeasi experienta.

Doresc sa ma eliberez.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Adevarul este partea din mine care nu poate fi schimbata.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Nu mai vreau sa aleg sa cred in limitari si lipsuri trecute. Acum, aleg sa incep sa ma vad asa cum ma vede Universul: perfect, intreg si complet. Sunt acum perfect, intreg si complet. Voi fi intotdeauna intreg, perfect si complet. Aleg acum sa-mi traiesc viata bazat pe aceasta intelegere.

Sunt la locul potrivit, la timpul potrivit, facand ceea ce trebuie sa fac.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Imi vad tiparele si aleg sa fac schimbari.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Acum aleg cu calm si obiectivitate sa-mi vad vechile tipare si doresc sa fac schimbari. Sunt usor de educat. Pot sa invat. Vreau sa ma schimb. Aleg sa fac schimbarile cu placere. Cand descopar inca ceva de care pot sa ma eliberez, aleg sa reactionez ca si cum am gasit o comoara. Ma vad pe mine insumi schimbandu-ma in fiecare moment. Gandurile nu mai au nici o putere asupra mea. Eu sunt puterea in lumea mea.

Aleg sa fiu liber.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Sunt in ritmul si curgerea vietii permanent schimbatoare.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Vad toate tiparele de impotrivire din mine, doar ca pe alte lucruri de care ma pot elibera. Ele nu au nici o putere asupra mea. Eu sunt puterea in lumea mea.

Eu merg lin, inainte, atat cat pot de bine, cu schimbarile ce au loc in viata mea. Ma aprob pe mine si felul in care ma schimb. Fac tot ceea ce pot pentru asta. In fiecare zi este din ce in ce mai usor. Ma bucur sa fiu in ritmul si curgerea vietii mele atotschimbatoate.

Astazi este o zi minunata. Aleg sa o fac asa.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Traversez poduri cu bucurie si usurinta.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Schimbarea este legea naturala a vietii mele. Ii spun bine ai venit. Vreau sa ma schimb. Aleg sa-mi schimb modul de a gandi. Aleg sa schimb vorbele pe care le folosesc. Ma mut de la vechi la nou cu usurinta si bucurie. Imi este cu mult mai usor sa iert decat am crezut. Iertarea ma face sa ma simt liber si usor.

Invat cu bucurie sa ma iubesc pe mine insumi din ce in ce mai mult. Cu cat ma eliberez de mai mult resentiment, cu atat mai multa dragoste pot sa exprim. Faptul ca imi exprim gandurile ma face sa ma simt bine.

Invat sa aleg ca ziua de azi sa fie o experienta placuta.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Raspunsurile din interior vin in constiinta mea cu usurinta.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Viata mea este in permanenta noua. Fiecare moment al vietii mele este nou, proaspat si vital. Imi folosesc gandirea afirmativa sa creez exact ceea ce imi doresc. Aceasta este o noua zi. Eu sunt un nou eu. Gandesc diferit. Vorbesc diferit. Actionez diferit. Ceilalti ma trateaza diferit. Noua mea lume este o reflexie a noii mele gandiri.

Este o bucurie si o placere sa plantez seminte noi, pentru ca stiu ca aceste seminte vor deveni noile mele experiente de viata.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Imi place sa practic noile mele abilitati mentale.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Ma sprijin si ma sustin si viata ma sustine si ea. Vad dovezile Legii Supreme lucrand peste tot in jurul meu si in fiecare aspect al vietii mele. Intaresc tot ceea ce invat intr-un mod placut, cu bucurie.

Ziua mea incepe cu recunostinta si bucurie. Astept cu entuziasm aventurile zilei ce incepe, stiind ca totul este bine in viata mea. Iubesc cine sunt si iubesc ceea ce fac.

Sunt expresia vie si iubitoare a vietii.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Toate relatiile mele sunt armonioase.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Traiesc in armonie si echilibru cu fiecare persoana pe care o cunosc. Adanc, in mijlocul fiintei mele exista un izvor de iubire infinit. Ii permit acestei iubiri acum sa iasa la suprafata. Ea imi umple inima, trupul, mintea, constiinta, toata fiinta mea, radiaza din mine in toate directiile si se intoarce inzecit la mine. Cu cat mai multa dragoste folosesc si dau de la mine, cu atat mai multa am de dat. Sursa este nelimitata. Folosind iubirea ma face sa ma simt bine. Este o expresie a bucuriei mele interioare.

Ma iubesc si de aceea imi ingrijesc cu dragoste trupul. Il hranesc cu mancaruri si bauturi bune, il curat, il imbrac, iar el imi raspunde cu o sanatate perfecta si cu energie. Ma iubesc, de aceea imi ofer o casa confortabila, care imi satisface toate necesitatile si este foarte placuta. Ii umplu camerele cu dragoste, astfel ca toti care intra, incluzandu-ma si pe mine, vor simti aceasta dragoste si vor fi hraniti de ea. Ma iubesc, de aceea am un job care imi place cu adevarat, care imi foloseste talentul creativ si abilitatile, unde lucrez cu oameni si pentru oamenii pe care ii iubesc. Castig multi bani.

Ma iubesc, de aceea ma port si gandesc cu dragoste despre toti, pentru ca stiu ca ceea ce dau de la mine mi se intoarce inzecit inapoi. Atrag numai oameni iubitori in lumea mea pentru ca ei sunt oglinda a ceea ce sunt eu. Ma iubesc si de aceea las sa se duca tot trecutul si toate experientele sale si ma eliberez. Ma iubesc si de aceea traiesc totul in prezent, traind fiecare moment ca fiind bun si stiind ca viitorul meu va fi luminos, vesel si stabil, pentru ca sunt un copil iubit al Universului si Universul are grija de mine cu dragoste acum si pentru totdeauna.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Imi place tot ceea ce fac.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Talentele si abilitatile mele creative curg prin mine si sunt exprimate in cele mai satisfacatoare feluri. Exista intotdeauna oameni care cauta serviciile mele. Sunt intotdeauna cautat si pot sa aleg ceea ce vreau si imi place sa fac. Castig bani buni, facand ceea ce ma satisface. Munca mea este o placere si o bucurie.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Fiecare experienta este un succes.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Sunt una cu Puterea care m-a creat. Am in mine toate ingredientele pentru succes. Las acum formula succesului sa curga prin mine si sa se manifeste in lumea mea. Orice voi fi indrumat sa fac, va fi un succes. Invat din fiecare experienta. Merg din succes in succes si din glorie in glorie.

Calea mea este o serie de pasi catre succese si mai mari.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Merit tot ceea ce este bun si accept acum tot ceea ce este bun.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Sunt una cu Puterea care m-a creat. Sunt total deschis si receptiv la curgerea abundenta de prosperitate pe care o ofera Universul. Toate necesitatile si dorintele mele sunt indeplinite inainte chiar ca eu sa cer. Sunt indrumat de Divinitate si sa fac alegeri care sunt benefice pentru mine.

Ma bucur de succesul altora stiind ca este suficient pentru fiecare dintre noi. Imi extind mereu constientizarea abundentei si acest lucru se reflecta intr-o continua crestere a veniturilor mele.

Binele meu vine de peste tot si de la toti.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Ascult cu dragoste mesajele corpului meu.

In infinitatea vietii in care ma gasesc, totul este perfect, intreg si complet.

Imi recunosc trupul ca pe un prieten bun. Fiecare celula in corpul meu are Inteligenta Divina. Ascult ceea ce imi spune si stiu ca sfatul ei este bun. Sunt intotdeauna aparat, protejat in mod divin si indrumat.

Aleg sa fiu sanatos si liber.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

Sursa foto

CITESTE SI:

21 de afirmatii pentru a-ti echilibra cele 7 chakre

Invata sa ierti

Invata sa te iubesti pe tine insuti (10 exercitii mentale)

Cum are loc autovindecarea prin puterea mintii

Exercitiu de crestere rapida a increderii in sine

Lasa un comentariu cu parerea ta