Invata sa te iubesti mai mult (meditatie ghidata cu Louise Hay)

Invata sa te iubesti mai mult (meditatie ghidata cu Louise Hay)

Nevoia de iubire sta la baza celorlalte nevoi ale omului. Este lucrul dupa care tanjim cel mai mult pentru ca fara el suntem incompleti si neimpliniti. Iubirea vindeca. Pe de alta parte, daca ne simtim iubiti viata ni se pare extraordinara, putem muta muntii din loc, devenim forte ale binelui si suntem capabili de a ne exprima frumusetea interioara. Doar cand avem suficienta iubire in noi, putem s-o oferim mai departe altora. Iar cea mai buna sursa de iubire suntem noi insine. Nu trebuie sa asteptam sa primim iubire de la altii cat timp putem sa ne-o oferim singuri. 

Ma simt confortabil sa ma privesc in oglinda si sa-mi spun: Te iubesc! Te iubesc cu adevarat! (Louise Hay)

Mai mult, un om care se iubeste pe sine, atrage dragostea altora prin lumina pe care o radiaza, prin sclipirea din ochi si prin atitudinea pozitiva pe care o are fata de oameni si viata. In schimb, orice criza pe care o provoaca sau si-o provoaca cineva vine de la o lipsa de iubire. Oamenii uraciosi, negativisti, pusi pe rele sufera si se simt neiubiti in timp ce se cred nedemni de iubire. Poti fi sigur ca au nevoie sa invete sa se iubeasca mai mult. Deci in loc sa-i criticam sau sa reactionam pe masura comportamentului lor, cel mai bine este sa-i iubim si sa-i invatam sa se iubeasca ei insisi. Putem sa le trimitem materialele de mai jos si putem sa facem un gest de bunatate la care nu se asteapta. Cu siguranta au nevoie de asta.

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, caci atunci am cea mai mare nevoie. (Anonim)

Dar pana atunci, haideti sa invatam cu totii sa ne iubim pe noi insine mai mult. Daca in vietile noastre exista macar o criza sau un aspect de care nu suntem multumiti, sa incepem prin a ne oferi iubire, a redeveni intregi precum copiii, iar apoi problemele vor incepe sa se dizolve. Sa facem inainte de toate pace cu noi insine. Sa ne imprietenim cu oglinda, sa nu ne mai criticam. Suntem deja perfecti.

Louise Hay ne ajuta in cele doua filmulete de mai jos.

Distribuie tuturor celor care crezi ca au nevoie de iubire si celor pe care ii iubesti.

Sursa foto

CITESTE SI:

Invata sa te iubesti pe tine insuti (10 exercitii mentale)

Cum are loc autovindecarea prin puterea mintii

Invata sa ierti

4 discursuri TED despre iertare

15 afirmatii care te ajuta sa-ti schimbi viata

Sursa fericirii sau a nefericirii si cele 2 cai de a-ti schimba viata

Poti sa-ti vindeci viata schimbandu-ti modul de gandire

Cum dobandesti arta de a fi implinit

Cele mai frumoase 80 de citate despre iubire

250+ citate despre viata

Lasa un comentariu cu parerea ta