Absorbantele terapeutice pe baza de plante pentru problemele ginecologice ale femeilor

absorbante terapeutice 2

Problemele ginecologice ale femeilor sunt diverse si suparatoare. Dar problema cea mai mare este faptul ca in unele afectiuni, cum este candidoza de exemplu, medicii nu pot spune cu precizie  care sunt cauzele care le provoaca si in unele cazuri nu reusesc sa le combata definitiv. Ajungem de multe ori sa ne tratam singure si sa ne folosim logica si observatiile asupra corpului nostru pentru a gasi solutii la aceste probleme. Avand stiluri de viata atat de diferite, lucrurile se complica si mai mult si conduc la disconfort.

Ultima inventie de care am auzit in acest sens sunt absorbantele terapeutice pe baza de plante. Mi se pare ingenioasa ideea de a impregna absorbantele cu extracte de plante pentru ca acestea sa actioneze local asupra problemelor ginecologice ale femeii. In acest scop au fost create absorbantele care au o membrana ce contine extracte vegetale alcatuita dupa principii vechi ale medicinei chineze.

Eficienta absorbantelor se simte la cateva minute de la aplicare: dispar simptomele de disconfort, mancarime sau arsura. Poate aparea o senzatie de cald sau de rece care trece in cateva minute. Absorbantele se gasesc in diverse variante: pentru fiecare zi, pentru zile critice, pentru nopti critice.

Actiunea terapeutica a absorbantelor „Energia plantelor” 

Sunt concepute pentru a stimula imunitatea organismului feminin:

 • Normalizeaza circulatia sangelui si stimuleaza metabolismul
 • Restabilesc functia organelor pelviene si a perineului
 • Distrug microflora anormala in zona genitala
 • Ajuta la refacerea microflorei naturale
 • Opresc mancarimea
 • Cresc tonusul muschilor planseului pelvin in perioada postpartum si postoperatorie
 • Ajuta la reglarea hormonala a organismului femeii.

Compozitia

Compozitia absorbantelor „Energia plantelor” include 49 de plante medicinale: aloe vera, radacina de bujor, vanilie, angelica chineza, iarba mare, menta, caprifoi, seminte de cnidium si altele.

Confortul este dat de compozitia complexa:

 • Suprafata de vascoza de inalta calitate imbibata cu concentrat de ierburi medicinale are rol de compresa terapeutica. In acelasi timp ajuta la absorbtia rapida a fluidelor.
 • Fitomembrana asigura absorbtie rapida si distribuirea lichidului in adancimea absorbantului, fiind foarte respirabila.
 • Stratul de bumbac suta la suta natural absoarbe lichidul instantaneu, permitand pielii sa respire.
 • Polimerul ultraabsorbant transforma lichidul in gel prevenind eliberarea acestuia.
 • Stratul exterior blocheaza eliminarea lichidului.

Testarea rapida a microflorei

Absorbantele pentru zile critice si pentru nopti critice includ un set pentru testare rapida a microflorei prin care orice femeie poate sa determine acasa in 30 de secunde prezenta sau absenta problemelor ginecologice.

absorbante terapeutice 1

Practic, testul se bazeaza pe evaluarea pH-ului zonei genitale, care este semnul unor posibile afectiuni si inflamatii. Orice proces inflamator determina o modificare a pH-ului, iar testul indicator arata asta imediat. Banda de control determina daca microflora este normala, daca exista o inflamatie usoara sau una grava.

Daca doresti sa comanzi aceste absorbante, te poate ajuta Dr. Diana Ionescu – 0726.260.302.

Poti citi mai multe despre aceste absorbante pe tianDe.

CITESTE SI:

Organele sexuale si aparatul reproducator

Cum ne pastram sanatatea aparatului reproducator

Hormonii si sistemul endocrin

Cum ne pastram sanatatea sistemului endocrin si echilibrul hormonal

Lasa un comentariu cu parerea ta