Spring Yoga Festival, ediția a II a – Bucuresti, 26 februarie 2018

În perioada 10-11 martie 2018 va avea loc cea de-a doua ediție a Spring Yoga Festival, eveniment ce sărbătorește primăvara și noile începuturi printr-un program de două zile de clase și conferințe de yoga si terapii complementare ghidate de instructori/terapeuti atat din tară cât și din strainătate. Misiunea festivalului este să aducă împreună oameni frumoși cu aceeași dorință de a renaște, de a se redescoperi cu fiecare respirație și si cu fiecare mișcare armonioasă a corpului.

Spring Yoga Festival se desfașoară sub forma unui program de clase și conferințe de yoga și terapii complementare ce ajută la armonizarea minții și corpului. Reenergizare, remodelare a corpului, postură corectă, reafirmare a puterii interioare, relaxare completă sunt doar câteva dintre efectele și stările de care se vor bucura participanții pe parcursul evenimentului. Festivalul va avea loc la Palatul Universul București (strada Actor Ion Brezoianu, nr. 23-25, lânga parcul Cișmigiu) în weekend-ul 10-11 martie 2018.

Spring Yoga Festival se adresează atât începătorilor care au posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de yoga pentru a vedea ce li se potrivește mai bine, cât și celor care practică deja yoga, oferindu-le ocazia de a-și îmbunătăți și îmbogăți practica și cunoștințele prin marea diversitate de clase, ateliere, cursuri și seminarii, toate în același loc. Pe lânga clasele de yoga, participanții se vor bucura de prezentări de terapii complementare pentru dezvoltare armonioasă, prezentari de produse naturale benefice sănătății și de multe alte surprize.

Pe parcursul celor doua zile de festival, participanții vor fi îndrumați de Mireia Gomez Fernandez – Yoga Connections (Barcelona, Spania) și Oana Stefanescu – Serein’Art (Nice, Franța). Li se alatură instructori de cunoscuti din România precum: Corina Doka & Crista Ionescu, Carlos L’abbate, Dora Dinu, Dana Nedelcu, Michelle Dumitriu, Maria Cristina Antonescu, Corina Vilcu, Monica Tudora, Valentin Poleanu, Anca Amariei, Dana Mîrza, Simona Cosma, Didi Ananada Devapriya, Tudor Cornel Iosub, Violeta Buda, Marius Constantinescu, Lidia Pasztor, Teodor Sebastian, Violeta Ciobotaru, Irina Smaranda, My Tao, Vasile Scarpet, Eliza Maria, Dana & Corina, Zen Corner, Armonita, Ileana Vlăduț, Elena Ștefan, Loredana Caradimu, Kirtan – Cantecul Inimii cu Dana Nedelcu & Mandela Gajol.

În cadrul festivalului va avea loc și un mic târg cu produse naturale-bio. La ediția 2018, se alatură festivalului Solaris, Mama Pan , Studioul Universul , Bodhi Studio, MikaZen, Maya Graphic, Palatul Universul, Coffe Up, 100remediinaturale, Gabriela Dobre Art, Bursucul Alchimist, Yoga Online. Parteneri media la această ediție sunt: Metropotam, Zâmbet și Sănătate, Aqui Ahora, Irina Minca Beauty Blog, Cotofana Urbana si Evenimente Spirituale.

Accesul participanților la festival se face prin achiziționarea de abonamente, fiind disponibile două tipuri: Full festival pass la prețul de 289 lei și 3 Class la pretul de 135 lei. Pe durata campaniei de promovare a festivalului vor exista oferte speciale de Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie.

Organizatorul evenimentului este Michelle Dumitru, instructor de yoga certificat internațional de către Yoga Alliance USA (RYT 200 & 95 RCYT), instructor yoga pentru copii, adolescenți, copii cu dizabilitați, adulți și familie este pasionată de pictură, artă fotografică, Yoga, Ayurveda și Dezvoltare Personală. Michelle este fondatoarea conceputului MikaZen “Yoga pentru tine și familia ta“ (www.mikazen.ro).

 

CITESTE SI:

EXERCITII YOGA PENTRU INCEPATORI

Yoga pentru un abdomen ferm

Lasa un comentariu cu parerea ta