Exercitiul de respiratie de 3 minute care combate balonarea si stimuleaza tiroida

Exercitiu respiratie balonare tiroida

 

Cu ajutorul acestui exercitiu de respiratie de 3 minute iti masezi organele aparatului digestiv, iar asta duce la o eliminare sanatoasa, la o functionare mai buna a rinichilor si la o curatare a sangelui, ceea ce ajuta tiroida sa-si indeplineasca mai bine functiile.

Sistemul endocrin este compus din glande care functioneaza sinergic, deci atunci cand stimulam ficatul, splina, rinichii si sistemul limfatic, ajutam si tiroida sa functioneze mai bine, mai ales daca este mai putin activa.

Exercitiul de respiratie de 3 minute care combate balonarea si stimuleaza tiroida

Impreuneaza-ti mainile la nivelul gatului cu palmele lipite si degetele stranse. Trage spre exterior si creeaza tensiune in palme.

La fiecare inspiratie intoarce-ti trunchiul spre stanga. Fiecare rasucire la stanga trimite sangele la inima.

La fiecare expiratie rasuceste-ti corpul spre dreapta, iar acest lucru stimuleaza detoxifierea ficatului, aflat in partea dreapta a corpului.

La fiecare rasucire pastreaza-ti soldurile si coloana drepte astfel incat spatiul dintre organele interne sa se mareasca si sa permita curatarea sistemului glandular.

Pastreaza-ti palmele la nivelul gatului pentru a-i trimite energie tiroidei in timp ce pui in miscare organele interne odata cu fiecare rasucire.

Dupa 3 minute stai linistit(a) cu ochii inchisi si respira profund observand efectul asupra starii tale fizice si energetice.

Acesta este un exercitiu foarte puternic pe care poti sa-l faci in fiecare dimineata pentru a stimula digestia, a combate balonarea si pentru a activa o tiroida disfunctionala.

Sursa: Mind Body Green

Sursa foto

CITESTE SI:

Balonarea: 25+ cauze si remedii

Tehnici de respiratie

Hormonii si sistemul endocrin

Cum ne pastram sanatatea sistemului endocrin si echilibrul hormonal

Aparatul digestiv. Cum se produce digestia

Cum poti sa ai mereu o digestie buna si sa-ti pastrezi sanatatea aparatului digestiv

7 solutii de detoxifiere a sistemului digestiv

2 thoughts on “Exercitiul de respiratie de 3 minute care combate balonarea si stimuleaza tiroida

Lasa un comentariu cu parerea ta